hirdetés
hirdetés

MTV - elfogadták az üzleti tervet

2007-01-24
A Magyar Televízió (MTV) kuratóriuma jóváhagyta az idei üzleti tervet, amely most már csak a nagykuratórium elfogadására vár. A terv szerint a tavalyihoz képest a televízió 2007-ben többet költene közszolgálati műsorok készítésére, műszaki fejlesztésre és beruházásokra.
Az MTV üzleti tervei szerint idén sem lesz veszteséges a vállalat, amely kis nyereséggel is kalkulál. Rudi Zoltán tévéelnök a kuratórium előtt azt mondta, olyan terv készült, amely tudatos, takarékos és átlátható gazdálkodással az egyensúly megőrzését szolgálja.

Idén több pénz szán az MTV a minőségi közszolgálati műsorok készítésére, műszaki fejlesztésekre és beruházásokra, ez utóbbiakra azért, mert ebben az évben elkezdődik az óbudai gyártóbázis megépítése és a digitális átállásra való felkészülés.

Schmelzer Péter gazdasági és pénzügyi igazgató azt hangsúlyozta, hogy az idei év minőségi változást hoz az MTV gazdálkodásában, ugyanis a médiavállalat mostanára rendezte az adósságait.

Az m1 korszerűsíti a műsorait, valamint megnöveli a fő műsoridőt, az m2 a digitalizációra készülve ősztől új műsortervvel jelentkezik.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés