hirdetés
hirdetés

MTV - elindította a Telesport.hu-t

2008-05-29
A Magyar Televízió (MTV) nyolc év után megszerezte a Telesport.hu domainnevet, így ezen a webcímen indította el május 29-én az új tematikus honlapját. Az interaktív site annak a megújulásnak az első fázisát jelenti, amelyben új alapokra kerül a tévé online rendszere.
Mint ismert, az MTV ernyősite-ja egy évvel ezelőtt újult meg, a tíz honlapot felölelő portált a Carnation készítette. Az ügynökség most újabb site-ot fejlesztett, a május végén debütált Telesport.hu-t.

Mucsi Csaba, az MTV újmédia főszerkesztője elmondta, hogy a Telesport.hu annak a megújulásnak az első fázisa, amelyben teljesen új alapokra helyezik az MTV online rendszerét. A jövőben például interaktív felületként bloghelyet és komment lehetőségeket is kínál a köztévé az internetezőknek.

A Telesport.hu-n például a Labdarúgó EB élő közvetítésein kívül a kommentátorok napi publicisztikái is megjelennek, az olimpia alatt pedig „Video On Demand” rendszerben akár délután is megnézhető egy hajnali sportesemény. A site-on sportolók és műsorvezetők is blogolnak majd.

Az MTV-hez egyébként nyolc év után került a Telesport.hu domainnév, korábban ugyanis egy magánszemélynél volt.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés