hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - három elnöki pályázatot adtak be

Összesen hárman nyújtották be a Magyar Televízió (MTV) elnöki pozíciójára a pályázatukat – írja a Magyar Hírlap. Az eddigi elnök, Rudi Zoltán mellett Hammer Ferenc szociológus és Szabó Stein Imre, az ATV volt vezérigazgató-helyettese szállnak ringbe az elnökségért.
hirdetés
Bár tavaly novemberben még hatan vették meg 120 ezer forintért a versenybe szálláshoz szükséges pályázati csomagot, a pályázati határidő lejártáig mindössze hárman adták be a pályázatukat.

Az aspiránsokat - Rudi Zoltánt, Hammer Ferencet és Szabó Stein Imrét – február 4-én hallgatja meg az MTV kuratóriuma, a döntés pedig két héttel később várható.

Mint arról a lap beszámolt, Rudi Zoltán 69 oldalas pályázatában szerepelnek a következő ciklusban elvégzendő műsorpolitikai, szervezeti és gazdasági teendők, valamint a technológiai és infrastrukturális fejlesztések.

Hammer Ferenc elképzeléseiről eddig a jelöltért lobbizó Index-blog, a TV-ostrom számolt be, azonban sem az ő, sem Szabó Stein Imre pályázatának részleteiről egyelőre nincs információnk.
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés