hirdetés
hirdetés

MTV - Rudi Zoltán marad a köztévénél

2008-03-06
Bár már lejárt az elnöki mandátuma Rudi Zoltánnak, a Magyar Televízió (MTV) elnökének, mégis marad az intézmény munkatársa. Medveczky Balázs nemrég kinevezett alelnök ugyanis arra kérte fel volt főnökét, hogy irányítsa a március 1-jén létrehozott stratégiatervezési és kommunikációs igazgatóságot.
Rudi Zoltán elnöki mandátuma március 5-én járt le, de mégsem válik meg az intézménytől, ugyanis egy újonnan létrehozott igazgatóság vezetésére kérte fel Medveczky Balázs alelnök, aki a sikertelen elnökválasztás miatt immár megbízottként elnöki teendőket is ellát.

Mint arról beszámoltunk Rudi Zoltán Medveczky Balázst március 3-tól nevezte ki az MTV gazdálkodásért és stratégiatervezésért felelős alelnökének.

Még ezt megelőzően, március 1-jén hozták létre az MTV új, stratégiatervezési és kommunikációs igazgatóságát. Az új szervezeti egység a televízió Szervezeti és Működési Szabályzatának (SzMSz) módosításával alakult meg, amiről az elnök, vagyis az akkor még pozícióban lévő Rudi Zoltán döntött.

Az MTV tájékoztatása szerint az új igazgatóság alapfeladata, hogy kidolgozza a közszolgálati médiavállalat fejlesztési terveit, továbbá az összehangolt intézményi és üzleti kommunikációs stratégiát. Ugyancsak az új igazgatóság tevékenységi körébe tartozik az MTV nemzetközi kapcsolatainak fejlesztése.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés