hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - technológiai tendert ír ki

Hamarosan tendert írt ki a digitális eszközök beszerzésére a Magyar Televízió (MTV). A tévé közalapítványának kuratóriuma november 21-én adta hozzájárulását az uniós közbeszerzési eljárás meghirdetéséhez.
hirdetés
A kuratóriumi jóváhagyás után kezdték el a munkát az MTV-ben és fogalmazzák meg a technológiai kiírást - tudta meg a Kreatív Online. Arról azonban nincs információnk, hogy a hirdetmény mikor jelenik meg a magyar Közbeszerzési Értesítőben és az Európai Unió hivatalos lapjában.

A digitális eszközök beszerzését követően az MTV 2010-től az óbudai bérelt gyártóbázisán dolgozik majd az új HD technikával.

A technológiához kapcsolódó hír, hogy az Antenna Hungária (AH) november 13-án elindította a digitális rádiós műsorsugárzási kísérletét, a T-DMB-t (Terrestial - Digital Multimedia Broadcasting). A november 30-ig tartó időszak során tíz rádió 29 perces rögzített műsorát lehet hallani végtelenítve, és a speciális vevőberendezés képernyőjén megjelenik az éppen kiválasztott műsorszolgáltató logója is.

A T-DMB kísérlet miatt a Magyar Rádió (MR) és az AH 1995-től folytatott digitális, vagyis DAB sugárzása szünetel, az adás december 1-jén áll vissza a közrádió műsoraival.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés