hirdetés
hirdetés
hirdetés

Műemlékes pr-megbízás vár gazdára

A Műemlékek Nemzeti Gondnoksága nyílt tenderen keres pr-feladatokra ügynökséget. Több mint két éves munka lesz a nyertesé.
hirdetés

Két pr és kommunikációs feladatot hirdetett meg a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága a Közbeszerzési Értesítőben. Az első rész az Eszterháza Közép-Európai Kulturális Központ fejlesztéséhez, a második pedig a "Kastélysziget Kulturális-Turisztikai Központ Edelény" projekthez kapcsolódik. A kiíró folyamatos kommunikációs ügynökségi szolgáltatás vár el, 27 illetve 26 hónapig.

A tenderen részekre nem lehet ajánlatot tenni. A nyertes feladata lesz például az arculattervezés, rendezvényszervezés, médiatervezés és -vásárlás, válságkezelési stratégia, honlapfejlesztés és üzemeltetés, közvélemény-kutatás, marketingkommunikációs stratégia, elektronikus hírlevél és egy ötperces pr-film készítése.

A megbízás értékét nem tették közzé, de az elvárt referenciákból következtetni lehet a nagyságára. A jelentkezőktől ugyanis elvárják, hogy 2007. január 1-je és 2009. június 30-a között rendelkezzen egy nettó 20 millió forintos médiavásárlási, 10 milliós pr, vagy reklámfilmgyártási tapasztalattal, valamint ötmillió forint értékű szórólap-prospektus grafikai tervezésével és nyomdai előállításával.

A jelentkezőknek bizonyítaniuk kell azt is, hogy terveztek egy interaktív honlapot, amit legalább egy éven keresztül üzemeltettek, és lennie kell három sajtótájékoztató megszervezésére szóló referenciájuknak is.
 
Szakemberek, akik kellenek:

  • 1 fő felsőfokú marketing vagy kommunikációs végzettségű, legalább 5 éves marketing vagy kommunikációs vezetői gyakorlat, legalább 3 éves, turisztikai területen szerzett marketing vagy kommunikációs gyakorlat
  • 1 fő felsőfokú végzettségű, legalább 3 éves sajtófőnöki vagy sajtótevékenység irányítási gyakorlat és legalább 1 európai uniós támogatásból megvalósított projekttel kapcsolatos sajtó-kapcsolati vagy sajtótevékenység irányítási gyakorlat
  • 1 fő, legalább 5 év rendezvényszervezői gyakorlat
  • 1 fő, legalább 5 éves média tervezői és vásárlói szakmai gyakorlat
  • 1 fő , az utóbbi 5 év bármelyikében gyakorlat a következő tevékenységek területén: arculattervezés, grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, reklám, marketingtárgy tervezés (a különböző gyakorlatok különböző évekre is eshetnek, együttesen legalább 3 évet kell kitölteniük);
  • 1 fő, legalább 3 db tájékoztatási célú nyomdai kiadvány gyártási felügyeletére vonatkozó gyakorlat


Az ajánlatokat november 12-ig lehet benyújtani.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés