hirdetés
hirdetés
hirdetés

Music Television - pr-céget szerződtetett bulvárfeladatokra

Augusztus 1-től a Red Lemon ügynökség látja el a Music Television Networks Magyarország (MTV) csoporthoz tartozó csatornák sajtóreferensi munkáit.
hirdetés

A Red Lemon, az elsősorban a bulvársajtóra szakosodott pr-ügynökség végzi ezentúl a magyarországi MTV Networks csoporthoz tartozó Viva, MTV és Comedy Central adók kommunikációs tevékenységeit. A Red Lemon kizárólag a bulvársajtót látja el a három csatorna adásainak, sztárjainak híreivel, a b2b kommunikácóval más ügynökség foglalkozik. 

Veréb Kata, az ügynökség tulajdonos-ügyvezetője a Kreatív Online megkeresésére elmondta, hogy az MTV az ő személyes, Vivánál végzett pr-koordinátori munkái, valamint a Red Lemon referenciái miatt választotta őket. Az ügynökség már korábban is dolgozott a Vivának (Viva Comet) és az MTV-nek (MTV Icon). A cég referenciái között szerepel még a Danubius, az Electronic Arts és a Tv2 Hal a tortán című műsora. Az MTV-vel kötött megállapodás keretideje nincs meghatározva. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés