hirdetés
hirdetés
hirdetés

Négy BTL-ügynökséggel dolgozik a Tesco

Eredmény született a Tesco eladáshelyi kommunikáció-hostess promóciós tenderén, a vállalat négy ügynökséggel dolgozik együtt. Közben új munkatárs csatlakozott a Tesco reklámfelületek értékesítéséért felelős bevétel fejlesztési csapatához.
hirdetés

A Tesco még a nyáron hirdetett a hostess-promóciós tevékenység ellátására tendert. Az többkörös meghívásos eljárás végeredményeként a Tesco arra a döntésre jutott, hogy nem változtat az ügynökségek összetételén, így a jövő évtől a vállalat partnerei továbbra is több ügynökség - a HD Group, a HPS, a Lauritzen Instore és a Prohome – közül választhatnak.

 „Az eladáshelyi hostess promóciós tevékenység kapcsán újításunkkal - amivel próbálunk a szállítók igényeinek eleget tenni - eltöröljük a karácsonyi ünnepek előtt a Tescóban eddig alkalmazott  »promo stopot«, és limitáltan, de be fogunk engedni aktivitásokat” – mondta el Molnár Judit, a vállalat bevétel fejlesztési csapatának vezetője.

A szakember hozzátette: októbertől új felületet kínálnak a hirdetőknek, az év elején bevezetett pékáru tasak mellett a csemegepultban használt csomagolóanyag is reklámeszközként jelenik meg.

Újdonság a vállalatnál, hogy a Tesco bevétel fejlesztési csapatához új sales menedzser érkezett Méth András személyében, aki korábban az Est Media Group (EMG) key account menedzsere volt, de dolgozott a Radiocafé 98.6-nál, a HPS-nél és a Multeamnél is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés