hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemes Juli a Golden Drum Hall of Fame-ben

Nemes Juli, a februárban elhunyt, meghatározó magyar reklámszakember is bekerül a Golden Drum Hall of Fame díjasai közé. A fesztivál elnöksége a díjjal olyan szakembereket jutalmaz, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért.

hirdetés

A Golden Drum elnöksége Nemes Julit jelölte a Golden Drum Hall of Fame díjra. A 2010-ben életre hívott díjjal azokat a nemzetközi hírű reklámszakembereket díjazzák, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért, személyiségükkel és munkásságukkal kiérdemelték az elismerést.

Gosztonyi Csaba, a Golden Drum magyarországi nagykövete a Tv2 Reklámtorta című műsorában jelentette be, hogy idén – a magyar szakemberek közül először – a februárban elhunyt Nemes Julit is jelölte a díjra a Golden Drum elnöksége. A díjátadó ceremóniát október 2-án 20:30-kor tartják a Grand Hotel Bernardin halljában.

Nemes Juli mellett korábban többek között olyan elismert gondolkodók kapták meg a díjat, mint Michael Conrad, a 2010 októberében elhunyt Dragan Sakan, Adrian Botan és Darek Zatorski.

Nemes Julit a Kreatív szerkesztősége és a volt főszerkesztők beválasztották a kommunikációs szakma elmúlt húsz évének legfontosabb személyiségei közé. A szakmabeliek Nemes Juliról való emlékezését itt olvashatja, a szakember legjobb munkáiból pedig itt találhat egy szubjektív válogatást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés