hirdetés
hirdetés
hirdetés

November 20-án indul a Való Világ

Hat év után újra indul az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, amelyben a nézők hónapokon át követhetik nyomon a villalakók életét.

hirdetés

November 20-tól kerül képernyőre az RTL Klub napi realityshowjának, a Való Világnak negyedik szériája. A beszavazóshow-kon a nézők 42 jeltölt közül választják ki azt a 14-et, aki majd beköltözhet a villába, és a nézői szavazatok döntik majd el azt is, hogy ki hagyja el győztesként utoljára a házat, és nyeri meg a főnyereményt: egy lakást, egy autót, egy luxusutazást, és havi egymillió forintot egy éven át.

Az első adásban hat híresség - például Gáspár Győző és Bea, Benkő Dániel, Voksán Virág és Tóth Gabi - költözik be néhány napra, hogy tesztelje a villát a civil lakók előtt. Az első adásban kerül sor az első beszavazóshow-ra is. A közönség az új évadban sokkal inkább részese lesz a történet alakításának, az egyik újítás például, hogy a beszavazóshow-kban a nézők egy-egy karaktertípusra szavaznak majd, egyik nap három „bombanő” közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat, a következő nap pedig három „okostojás” verseng majd a bejutásért.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés