hirdetés
hirdetés
hirdetés

Novemberben új elnöke lehet az ORTT-nek, vagy nem

Az Országgyűlés szóvivője szerint november 23-án szavazhat a Parlament az új ORTT-elnökről, de a kormány szerint ez valószínűtlen, mert még nem is egyeztettek róla.
hirdetés

Még nem kezdődtek meg az egyeztetések Bajnai Gordon miniszterelnök és Sólyom László köztársasági elnök között az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) új elnökének személyéről - közölte az MTI érdeklődésére a kormányszóvivő csütörtökön. Szollár Domokos tájékoztatása szerint a két politikus hamarosan megkezdi az egyeztetést a jelölt személyéről.

Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke csütörtökön közölte: a kormány bejelentette, hogy tekintettel az egyeztetések stádiumára, várhatóan november 23-án szavazhat az ORTT új elnökéről. Hozzátette: így arról sem tudnak, hogy az Országgyűlés november 23-án szavazna erről a kérdésről.

Majtényi László október végén mondott le november 30-i hatállyal az ORTT elnöki posztjáról, döntését a rádiós pályázat körül történtekkel indokolta. Az ORTT elnökét a köztársasági elnök és a miniszterelnök közösen jelöli.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés