hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyugdíjas tanár a kínai Megasztárban

Egy nyugdíjas tanítónő is bekerült a legnépszerűbb kínai tévés dalverseny, a Super Girl versenyzői közé. Vu Paj-vej egy hazafias dalt énekel.
hirdetés

Egy nyugdíjas tanítónő is bekerült egy kínai televíziós csatorna kiválasztottjai közé, akik megmérkőzhetnek a Super Girl címért egy tehetségkutató versenyen – írja az MTI a China Daily című kínai napilapra hivatkozva.

A 79 éves Vu Paj-vej a verseny legidősebb résztvevője. A Hszianból, Sanhszi tartomány fővárosából származó asszony egy nap egy csapat fiatal lányt látott meg az utcán, akik épp a versenyre jelentkeztek. Miután megkérdezte, ő is részt vehet-e a megmérettetésen, felírta nevét a lányokéi után. Csak később derült ki számára, hogy Kína legnépszerűbb dalversenyére jelentkezett.

Vu már első dalával meggyőzte a zsűrit, bár előadásában több volt a lelkesedés és a lendület, mint a dallam és hangerő: a Songhua folyó felett című ismert hazafias dalt énekelte, amely a harmincas évek japán inváziójáról szól. Júliusban, a verseny döntőjén derül ki, elég lesz-e ez a győzelemhez.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés