hirdetés
hirdetés
hirdetés

OKM - reneszánsz programok

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) Reneszánsz Programirodája elindította a 2008-as Reneszánsz év felvezető kampányait. A programiroda összesen négy ügynökséggel dolgozik a kampányok szervezésében.

hirdetés

Az OKM július 1-jén hozta létre a Reneszánsz Programirodát, amely a 2008-as Reneszánsz év programjait szervezi. Mint azt Lengyel Rolandtól, az iroda kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, a részleg teljes idei működési költségvetése 30 millió forint, és ebből a keretből finanszírozzák a programok kommunikációját is, melyek külön tételenként nem haladják meg tízmillió forintos közbeszerzési értékhatárt.

A programiroda tender kiírása nélkül összesen négy ügynökséggel dolgozik együtt a mintegy 150 programot összefogó iroda különböző kommunikációs feladatain.

A Sensation felelős a rendezvényszervezési feladatokért, a program logóját és arculatát a Mátai és Végh Kreatív Műhely, a kapcsolódó, reneszánsz témájú flashjátékot tartalmazó honlapot a Mimóza készítette, a gerilla-megmozdulásokat pedig - melyek között például Mátyás király biciklizett a Critical Mass felvonulók között - a NetAktív szervezte.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, a Reneszánsz év megrendezésével az OKM a hagyományosan a reneszánszhoz társított „humán” értékekre, és a mesteremberek munkájára és a technikai innovációkra is szeretné felhívni a figyelmet.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés