hirdetés
hirdetés

Origo - beolvasztja az Iwiwet

2008-06-30
Egy cégben működik tovább az Origo és az Iwiw. A módosítás nyomán Szabó Márton, a közösségi portál ügyvezető igazgatója a továbbiakban külsős, stratégiai tanácsadóként dolgozik a vállalatnál. A cégjogi módosítás nem érinti a felhasználókat.
A vállalatcsoporton belüli konszolidációs folyamatokkal magyarázzák a felek azt a lépést, hogy az Iwiw hétfőn beolvadt az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltatóba. A változás a felhasználókat nem érinti, az Iwiw cégvezetését viszont igen.

Szabó Márton a közösségi site ügyvezető igazgatója a beolvadást követően az Origo külsős, stratégiai tanácsadójaként tevékenykedik tovább, új üzleti területek felkutatásában, termékfejlesztési koncepciók kialakításában, illetve az Iwiw platformstratégiájának kidolgozásában és bevezetésében vesz részt. Várady Zsolt, az Iwiw alapítója, ugyancsak külsős tanácsadóként folytatja munkáját, közösségi és egyéb web 2.0-ás alkalmazások indításában vállal szerepet.

Az Origo az Iwiw teljes körű jogutódjaként működik majd, így annak minden kötelezettségvállalása érvényben marad.

Mint ismert, az Iwiwet 2006 májusában közel négy millió euróért vette meg az Origo portál akkori üzemeltetője, a T-Online. Ez utóbbi vállalat tartalomszolgáltatással foglalkozó üzletága tavaly október 1-jétől Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató néven önálló cégként végzi tevékenységét.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés