hirdetés
hirdetés
hirdetés

ORTT - egy betelefonálós játékot vizsgált

Problémája akadt a médiahatóság Panaszbizottságának a Viva zenecsatorna Virítom című betelefonálós játékával, a televízió viszont nem ért egyet az állásfoglalással.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Z+Műsorszolgáltató nem fogadja el az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) Panaszbizottságának elmarasztaló döntését. Mint ismeretes, azért indult eljárást a műsorszolgáltatóval szemben, mert nézői bejelentés érkezett a tévé június 18-án sugárzott Virítom című műsorszámával kapcsolatban. A panaszos szerint a csatorna szándékosan megtévesztette a nézőket és a játékosokat azzal, hogy a feladat félrevezető volt. Ráadásul a helyes végeredményt a betelefonálási idő letelte után nem közölték, ami a Panaszbizottság szerint főleg a kiskorúak miatt nem szerencsés. Az ORTT szerint a panasz megalapozott, és a csatorna jogsértést követett el.

A műsorszolgáltatótól kapott közlemény szerint a csatorna az állásfoglalást nem tudja értelmezni. Mint írták: a játék hétköznaponként este 11 órától látható, ezért szerintük a kiskorúak érdekei nem sérülhetnek. Ezenkívül a társaság kifogásolja az ORTT döntését, mert a játék több mint egy éves története szerintük nem ad alapot az általánosításra és arra, hogy egyetlen feladvánnyal összefüggő egyetlen nézői reklamáció miatt a játékról vonjanak le negatív következtetéseket.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés