hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ötös csatorna - arrébb ül a kommunikációs igazgató

Július elsejétől a főszerkesztői feladatok mellett a lapigazgatói teendőket is ellátja a G5 For Men című lapnál Fazekas László, aki így távozik az Ötös csatorna kommunikációs igazgatói székéből. Az újság kiadója egyben a csatorna műsorgyártó cége, így a szakember házon belül marad.
hirdetés
Feláll az Ötös csatorna kommunikációs igazgatói székéből Fazekas László, aki az adó műsorgyártó cége, a Musicfest G5 For Men című lapjánál dolgozik tovább. "Az eddigi főszerkesztői feladatok mellé a lapigazgatói teendőkkel is megbíztak, ami egész embert igényel" - magyarázta a döntést a szakember a Kreatív Online kérdésére. Arról egyelőre nincs információnk, hogy Fazekas László helyét ki veszi át a tévécsatornánál.

A G5 For Men férfi életmódmagazint májusban indította el a Musicfest - közvetlenül azután, hogy azóta sem tisztázott körülmények között Fazekas László főszerkesztő, Árpa Attila kreatívigazgató, Horvát Éva művészeti vezető és Baráth Maya kereskedelmi vezető is otthagyták a lényegében azonos profilú Absolute Man című lapot.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés