hirdetés
hirdetés
hirdetés

Páronként 40 milliót lehet elbukni a Tv2-n

40 milliós játszma lesz a címe a Tv2 új vetélkedőműsorának. A formátum már sikeresen rajtolt külföldön, a versenyben párok indulhatnak.

hirdetés

A TV2 november végétől sugározza a „40 milliós játszmát”. Hétköznap esténként a játékos párok élő adásban bizonyíthatják tudásukat. A párok 40 millió forinttal indulnak, és akár percek alatt elveszíthetik a kapott összeget. A nézők a show résztvevőivel együtt izgulhatnak, hogy ki mennyi pénzzel távozik a stúdióból.

A műsor a nemrég vezetőváltáson átesett csatorna közleménye szerint a magyarországi premiert megelőzően számos országban sikernek bizonyult, Oroszországban, Törökországban és Görögországban a legnépszerűbb műsorok között tartják számon, Nagy-Britanniában jelenleg a második évadot készítik elő, Németországban hat millióan voltak kíváncsiak az első adásra, Izraelben pedig az elmúlt öt év legnézettebb műsora volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés