hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken elárverezzük a repiajándékokat

Idén is lesz közös sajtóárverés: január 8-án több lap – köztük a Kreatív Csoport – elárverezi a szerkesztőségébe érkezett karácsonyi ajándékokat. Az est során befolyt összeget idén is a Menhely Alapítvány kapja.
hirdetés

A tavalyihoz hasonlóan több szerkesztőség ezúttal is megrendezi a karácsonyi reprezentációs ajándékok árverését. A január 8-i eseményen a Kreatív Csoport, a Figyelő és az Origo mellett több egyéb médium is képviseli magát.

Az árverésen résztvevő szerkesztőségek azért döntöttek az immár hagyományosnak tekinthető akció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul.

Az első aukción - 2007-ben - 283 ezer forint gyűlt össze, a tavaly megtartott liciten pedig összesen 405 ezer forintért keltek el az ajándékok. A befolyt összeget az előző évekhez hasonlóan a Menhely Alapítványnak ajánlják fel az újságírók.

Az érdeklődőket január 8-án este hat órától a Sirályba várják a szerkesztőségek.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés