hirdetés
hirdetés

Piackutatót keres az NHH

2009-03-19
A digitális átállással kapcsolatos piackutatásra keres partnert a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) – írja a Közbeszerzési Értesítő. Csak telekommunikációs tapasztalatokkal rendelkező kutatócégek jelentkezhetnek.

Nyílt közbeszerzési eljárást írt ki az NHH a digitális átállással kapcsolatos piackutatási feladatokra. A felmérés célja a magyarországi digitális átállás aktuális helyzetének valamennyi platformra, elsősorban a keresleti oldalra kiterjedő feltérképezése.

A kutatás több területet fed le: a digitális televíziós és rádiós szolgáltatások elérhetőségét, valamint igénybevételét, a háztartási eszközellátottságot és eszközhozzáférést, továbbá lesznek kérdések a fogyasztói attitűddel, tájékozottsággal és tudatossággal kapcsolatban.

Az országos felmérésben lesznek személyes interjúk, bolti megfigyelés és ármonitoring.

Nem indulhat az a cég a tenderen, amelynek éves nettó árbevétele az előző két évben nem érte el a 30 millió forintot. További elvárás, hogy a pályázónak összesen legalább két darab telekommunikáció területén végzett országos kiterjedésű piackutatási referenciával kell rendelkezni, és a csapatban két fő piackutatási tapasztalattal rendelkező közgazdász végzettségű szakembernek kell lennie.

Az elbírálás során az ajánlati ár és a szakmai ajánlat minősége fele-fele arányban számít a végső döntésnél.

Az ajánlattételi határidő május 5-e, az eredményhirdetés időpontja május 18-a. A megbízás az év végéig, december 31-ig szól.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés