hirdetés
hirdetés
hirdetés

Playboy Év Autója díjkiosztó

A Playboy idén második alkalommal osztotta ki az Év Autója díjakat az üzleti-, sportos-, terepjáró-, családi- és kisautók kategóriában, illetve abszolút díjjal tüntette ki az év legsikeresebb autóját. Az elbírálást szakavatott autós újságírókból és tévésekből álló zsűri végezte.
hirdetés

A Gerbeaud Átrium Házban tartott díjkiosztó gálán a Playboy stílusához illeszkedő díszvacsora fogadta a meghívott vendégeket: a fogások Otto Koch világhírű chef erotikus ételreceptjei alapján készültek, a vacsora mellé felszolgált italok pedig a Playboy bora 2001 verseny győztes borai voltak.

A gála színhelye, a Gerbeaud Átrium Ház

Két playboy nyuszi rajongó: Árpa Attila, az RTL Klub kreatívigazgatója és Rendes Zoltán az RTL Klub szerkesztő-riportere

Faur Kálmán a Wallis pr munkatársa

A Mercedesnek három, köztük az abszolút győztesnek járó díjat szavazott meg a zsűri. A képen Horváth Csaba az MB-Auto Magyarország Kft. marketingigazgatója látható egy playboy nyuszi társaságában

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés