hirdetés
hirdetés
hirdetés

Raiffeisen Bank - pénzügyi pályára készülő romákat támogat

A Raiffeisen Bank Romaversitas Alapítványon keresztül pénzügyi pályára készülő roma fiatalokat támogat ösztöndíjjal, könyvutalvánnyal, gyakorlati hely biztosításával.
hirdetés

Együttműködést kötött a Romaversitas Alapítvány és a Raiffeisen Bank. A pénzügyi cég a megszokott támogatási formáktól eltérően nem kizárólag pénzzel támogatja az alapítványt, hanem egy védnöki megállapodás keretében, a szeptemberben induló tanévben két, pénzügyi területen tanuló hallgató 10 havi ösztöndíját illetve könyvvásárlási támogatását vállalja, és gyakorlati helyet is biztosít.

A Romaversitas Alapítvány a felsőoktatásban tanuló roma fiatalok képzési és anyagi támogatási programját működteti, támogatók segítségével havi ösztöndíjat biztosítanak főiskolás és egyetemista roma hallgatóknak, hogy az így segített hallagtók a tanulmányaikra és a szakmai fejlődésükre koncentrálhassanak.

A Romaversitas Alapítványt a Raiffeisen Bankon kívül a Fővárosi Önkormányzat, a Nemzeti Civil Alapprogram, a Líra és Lant kiadó, a Mind Ceneter, a Oktatási és Kulturális Minisztérium, a Roma Education Fund és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés