hirdetés
hirdetés

Rengeteg film és az ELTE Média az évzáró Kreatívban

2018-12-18

Pálfi György szerepel a decemberi Kreatív címlapján, de a Rossz versek csapatáról is sokat írunk. Plusz Golden Drum, rádiós körkép a Retro indulása után, Azonnali.hu és egy menő naptár!

Pálfi György, a most moziba kerülő Az Úr hangja rendezője szerepel a decemberi Kreatív címlapján. A Filmalapról, a Toldi-filmről és Trianonról és arról is beszélgetünk vele, miért nem rendez mostanában reklámokat. Spoiler: szeretne! Itt egy kedvcsináló részlet is a címlapinterjúból.

Tizenegy hazai ügynökség közreműködésével egy csodálatos naptárt is készítettünk nektek, melyet a decemberi Kreatívhoz csomagolva kaphattok meg.

Egy másik friss film, a Reisz Gábor-féle Rossz versek is szerepel a ropogós lapban, kétszer is: fiatal filmesünk a hónapban Becsey Kristóf, a film operatőre, és egyből utána a rendező, illetve a Kreatívban már korábban szerepelt Tasnádi Zsófia látványtervező is mesélnek sokat.

Végtelen témaérzékenységünket jelzi, hogy még azelőtt elkészítettünk egy alapos körképet a legpatinásabb médiaszak, az ELTE Média látványos közeledéséről a piachoz, hogy a kormánysajtó ráébredt volna, hogy a tanszéket a sátán szolgái működtetik. Írunk egy másik magyar felsőoktatási műhelyről, a pécsi egyetem kevésbé előtérben levő, de annál izgalmasabb elektronikus zenei szakáról is.

Kattints és lapozz bele!
Kattints és lapozz bele!

Gosztonyi Csaba magyar Golden Drum nagykövet beszámol róla, milyen lett ősszel az Adria partjára visszaköltöző régiós reklámfesztivál, Nádori Péter pedig maradandó tanulságokkal veszi végig a NER-en kívüli online közéleti oldalak támogatási modelljeit. És írunk arról is, hogy mit akar a világtól az az Azonnali.hu, amelyben néhány hónapja Ungár Péter LMP-képviselő lett a többségi tulajdonos.

Kattints és lapozz bele!
Kattints és lapozz bele!

A Design Hét Budapest egyik sztárvendégével már múlt hónapban közöltünk beszélgetést, most a francia Marc Venot került sorra. Bemutatjuk a Hello Wood igencsak szabálytalan könyvét és egy másikat: a Reklámtörténet sorozat hőskori VW Bogár kampányainak alkotójáról szólót, amelynek szerzőjével a két sorozatszerkesztő, Berta László és Kovács Levente beszélgettek.

Kattints és lapozz bele!
Kattints és lapozz bele!

Írunk még arról, hogyan ette meg a pénz a Forma-1-et, hogyan jön fel a nem angol nyelvű sorozatgyártás az HBO ezért felelős európai vezetője, Antony Root szerint, mi történt a rádiós piacon a Retro Rádió elindultával, és most is egy fiatal kreatívval, Tóth Dorottyával (DDB) zárunk. 

Az évzáró Kreatív egész januárban is kapható, legközelebb február elején jövünk az M+ Listával, a PR Toplistával és az Ügynökségi Népszámlálás eredményeivel!

Kattints és lapozz bele!
Kattints és lapozz bele!


Hogyan juthatsz Kreatívhoz? Hát az újságosoknál!

A magazin gyönyörű, vaskos, 1290 forint, és ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod:

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább!

Pál Zsombor
főszerkesztő

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés