hirdetés
hirdetés

Részben eredményes az MTV minimáltendere

2009-04-09
Csak részeredmény született szerdán a Magyar Televízió (MTV) pályázatán, ahol az új, óbudai gyártóbázis legszükségesebb eszközeinek beszerzését hirdették meg – írja az MTI. Az öt kategóriából négyben hirdettek győztes.

Mint arról írtunk, az MTV-t felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége február 11-én döntött úgy, hogy újabb eljárás során vásárolja meg az új székház egyes eszközeit, ráadásul csak a legszükségesebb berendezésekre szorítkozva. Ez a döntés azt követően született meg, hogy az előző nap lejárt határidőig egyetlen ajánlat sem érkezett a teljes felszerelés beszerzésére.

Március végén az MTV azt közölte, hogy az adáslebonyolító rendszerre, távközlési és technikai központra, hang-, valamint intercom-rendszerre, továbbá különböző kiegészítő és segédanyagok beszállítására kiírt, gyorsított meghívásos eljáráson az Albacomp RI az AudMax Broadcast, a Navigator Informatika, a Rexfilm és a Studiotech Hungary részvételi jelentkezését fogadták el.

Az MTI szerdán a kuratóriumi elnökség több tagjától úgy értesült, hogy a tenderen egyelőre részeredmény született, mert az öt kategóriából csak négyben hirdettek győztest. Kiderült az is, hogy a technológiát több cégtől szerzi be a cég, ám konkrétumokat egyelőre nem hoztak nyilvánosságra.

(forrás: Kreatív Online, MTI)
hirdetés
hirdetés