hirdetés
hirdetés

Ringier - kutatókat díjazott

2008-02-13
A Ringier Kiadó idén is kiosztotta az Év kutatója elismeréseket 2007 legjobbnak tartott kutatásaiért. Az év kutatója Neulinger Ágnes, a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) adjunktusa lett, az év projektje címet pedig a Hoffmann Research International nyerte el.
A Ringier Kiadó február 12-én adta át a 2007-es év kutatói díjait. Az Év kutatója díjjal a Ringier Kiadó piackutatási osztálya az elmúlt év legkiválóbb kutatói teljesítményeit díjazta két kategóriában.

Az Év kutatója Neulinger Ágnes lett, aki januártól a BCE adjunktusa, de az utóbbi két évben mint piackutató a Ringiernél dolgozott, többek között az Év projektjén is, amely a Hoffmann Research International által készített Ringier Női magazinok kutatása lett.

A kiadó indoklása szerint Neulinger Ágnes azzal érdemelte ki a díjat, hogy kreativitásával, pontos munkájával meghatározó segítséget nyújtott a kiadó divíziói számára készített kutatásokban, elemzésekben és előrejelzésekben.

A Hoffmann Research International segítségével pedig sikerült alaposan és sokoldalúan megismerni a Ringier Kiadó egyik legfontosabb célcsoportjának számító női – és sztárlapot olvasók preferenciáit, attitűdjeit.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés