hirdetés
hirdetés
hirdetés

RMB díjkiosztó

Az RMB Hungary Multimédia Kft. - a Cannes Lions Nemzetközi Reklámfesztivál hivatalos magyarországi képviselője - ez évben szervezte meg először az RMB Hungary Award Reklámversenyt.
hirdetés

RMB díjkiosztó

[2001.04.17.]

Az RMB Hungary Multimédia Kft. – a Cannes Lions Nemzetközi Reklámfesztivál hivatalos magyarországi képviselője – ez évben szervezte meg először az RMB Hungary Award Reklámversenyt.

A kiírásra érkezett több mint 50 pályaműből a szakmai zsűri első körben a legjobb tizet jelölte a shortlistre, majd ezekből választja ki azt a három győztes reklámfilmet, amelyek az RMB Hungary jóvoltából részt vesznek a Cannes Lions 2001 Reklámfesztiválon.

Az RMB Hungary Award díjait ünnepélyes keretek között osztották ki március 22-én a Hollywood Multiplex Eurocenterben.

Wolf Judit értékesítési igazgató köszönti a vendégeket A „Taxi” című film készítőinek díjátadása (balról): dr. Fazekas Ildikó – a zsűri elnöke, a Skyfilmtől Herendi Gábor, a Nexus Reklámügynökségtől Horváth Attila, és a Panasonictól Viktor Eszter

A „Total Killer” című film készítői átveszik a díjakat: Czirják László, az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország kuratóriumi elnöke, Szabó Enikő az Ogilvy & Mathertől és Rohonyi Gábor a Stáb Filmfactorytól. A díjat átadja Lukács Csaba, az RMB Hungary ügyvezető igazgatója A fiatal kreatív kategória győztesei (balról) Karsai Márton és Cseperkáló István, „A bíró anyja” című reklámfilm alkotói

\n This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. >Jakab Krisztina

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés