hirdetés
hirdetés

Roxy Rádió- változások

2007-02-02
Új ügyvezetője lesz hamarosan a Roxy Rádiónak, miután közös megegyezéssel távozott a csatornától Tiszttartó Titusz, az adó ügyvezetője és programigazgatója. Ezzel egyidőben tulajdonost is váltott a kereskedelmi adó, és a Danubius Sales House-szal (DSH) sem működik együtt tovább - tudta meg a Kreatív Online.
Tiszttartó Titusz közel két és fél év után január 31-én, közös megegyezéssel távozott a Roxy Rádiótól. A szakember új munkahelyéről egyelőre nincs információnk. Úgy tudjuk, a rádió ügyvezetői széke Molnár Ádámé lesz, aki értesüléseinket sem, megerősíteni sem cáfolni nem kívánta. Molnár Ádám 2005 októberétől 2006 közepéig értékesítési- és marketingmenedzserként tevékenykedett, jelenleg pedig ügyvezetőként dolgozik a Roxy Rádiót hírekkel ellátó Rádió Hírszolgálatnál.

Az ügyvezetőváltással párhuzamosan tulajdonost is vált a rádió: a Mezz-Spw helyét február 1-től Radio Group Műsorszolgáltató veszi át, mint a Roxy Rádió Műsorszolgáltató száz százalékos tulajdonosa.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, a tulajdonosváltást követően az eddig a reklámértékesítését végző DSH nem működik együtt a továbbiakban a rádióval. A direkt-értékesítést már február 1-től átvette a Rádió Group Műsorszolgáltató, az ügynökségi értékesítés pedig még két hónapig a DSH-nál marad.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés