hirdetés
hirdetés
hirdetés

RTL Klub - csúnya lányokkal kampányolt

Csúnya nők százai özönlötték el Pest belvárosát április 19-én. A felvonuláson részt vevők az RTL Klub Címlapsztori című sorozatában szereplő Betty álarcát öltötték magukra. Az RTL Klub akciójában arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak az lehet a sikeres, aki szép.
hirdetés
A felvonuló Betty-csapathoz több ismert személy is csatlakozott, az RTL Klub műsorvezetői: Ördög Nóra, Südi Iringó és Valkó Eszter, valamint Kiszel Tünde. A sorozathős Betty álarcával nők százai vonultak fel a pesti belvárosban, a menet az Erzsébet térről indult, és az Andrássy úton haladt az Oktogonig, majd vissza.

A BTL-aktivitást kvíz egészítette ki, a csatornáról ismert Sebestyén Balázs a helyes válaszokért ajándékot osztott, a kérdések a Címlapsztori című műsorra épültek.

Arról nincs információnk, hogy az RTL Klub házon belül szervezte a felvonulást, vagy BTL-ügynökséget bízott meg a feladatokkal.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés