hirdetés
hirdetés

RTL Klub - Pókerarc után Széf és Milliomos

2007-12-19
Véget ér az RTL Klub vetélkedője, a Pókerarc, ám a két műsorvezető hamarosan saját kvízműsorral tér vissza a képernyőre. Sebestyén Balázs új családi vetélkedőt vezet majd, a Széfet, míg Vágó Istvánt a megújult Legyen Ön is Milliomosban látható. A műsorra reklámokkal hívja fel a figyelmet a csatorna.
December 18-án véget ér az RTL Klub blöffölős vetélkedője, a Pókerarc. Helyette két másik műsorral jelentkeznek majd a műsorvezetők, amelyek négyhetente váltják egymást a képernyőn.

Új családi vetélkedőt vezet majd Sebestyén Balázs december 27-től, ahol egymással rokon játékosok küzdenek meg páronként egymással. Minden kérdéshez kapnak egy választ, és együtt kell eldönteniük, hogy jó-e. Helyes válasz esetén kinyithatnak egy széfet, amely vagy pénzt, vagy bombát tartalmaz – bomba esetén a másik páros következik. Az a páros jut a döntőbe, amelyik helyesen válaszolja meg a 10. kérdést, majd nem választ bombás széfet.

Vágó István újra a Legyen Ön is Milliomost vezeti majd január 28-tól. A kvízműsor azonban némiképp megváltozik: a játékosok játszhatnak a régi módon, vagy lemondanak a másfél milliós biztos nyereményszintről, cserébe viszont a korábbi három segítséghez képest már néggyel gazdálkodhatnak.

A két műsort sajtóhirdetésekkel vezetik be, amelyek kreatívjait az RTL Klub házon belül készítette, a médiaügynökség az OMD volt.  A Széf kampány első szakasza már december közepétől látható, „Családi kvízdráma” szlogennel, a második szakasz és a Legyen Ön is Milliomos kampány januártól indul.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés