hirdetés
hirdetés

RTL Klub, TV2 - készülnek az őszre

2007-06-06
Ősszel mindkét nagy kereskedelmi csatorna új műsorral rukkol elő. Az RTL Klub Csillag születik címmel tehetségkutatót indít, az előválogatásra felhívó kampány már elindult, a TV2 pedig az Okosabb vagy egy ötödik osztályosnál? vetélkedővel jelentkezik.
Az RTL Klub már elindította az ősszel debütáló Csillag születik című tehetségkutató casting-felhívását. A sajtó és online kampány kreatívjait az Ogilvy & Mather és a Carnation készítette „Magyarország sztárt keres!” fősorral.

A Csillag születik hasonlít az egykori Ki mit tud?-ra, vagyis műfaji kötöttség nélkül  egyénileg és csoportosan is lehet nevezni, ráadásul a tehetségkutatón való részvételt nem kötik korhatárhoz. A műsor házigazdája Ördög Nóra és Stohl András.

A június 16-án Budapesten, hat vidéki nagyvárosban és határon túli magyar városokban induló tehetségkutató szereplőválogatása július 22-ig tart.

A TV2 is új műsorral jelentkezik ősszel, a csatorna megvásárolta az amerikai Fox csatornán februárban elindult „Are You Smarter Than A 5th Grader?” vetélkedőt, ami magyar fordításban annyit jelent: Okosabb vagy egy ötödik osztályosnál?

A kvízműsorban kisiskolások közreműködésével felnőttek játszanak, akik az általános iskola első öt osztályának tananyagából kapnak kérdéseket a megjelölt tantárgyak szerint. A felnőtt játékosnak ötödikes gyerekek segítenek a válaszadásban. A vetélkedő műsorvezetője Till Attila.

A TV2-től megtudtuk, hogy a csatorna indít kampányt a kvízshow népszerűsítésére, de ennek részleteiről egyelőre nem kaptunk felvilágosítást.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés