hirdetés
hirdetés
hirdetés

RTL Klub, TV2 - sztárok, különkiadások, válogatások

Különböző koncepciók alapján készül a két országos kereskedelmi csatorna a szilveszterre, de mindketten a legnézettebb produkcióikra alapozzák az év végi sikert - írja a Napi Gazdaság.
hirdetés
Míg a TV2 idei szilveszteri adása a sztárokra és a legsikeresebb szórakoztató műsorok különkiadásaira épül, addig az RTL Klubon ötórás válogatás lesz a legnézettebb műsorokból. A TV2-ön sztárok játszanak majd az Áll az alkuban és az Activity-ben, de lesz Irígy Hónajmirigy Show és Sas Kabaré is. Az RTL Klub két nagy durranással készül: szilveszter éjjelén Madonna vadonatúj tévéshow-ját vetítik le, január 1-jén pedig a Heti Hetes 300-dik adását ünnepli a nézőkkel együtt.

A Magyar Televízió (MTV) a filmekre épít inkább az év utolsó napjaira. Szilveszterkor az m1-en látható majd Az illetékes című szórakoztató műsor Koltai Róberttel a főszerepben.
(forrás: Napi Gazdaság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Elég szomorúnak találtam az idei tv-s Szilvesztert is. A legjobban, a hajnaltájt kezdődő régi korok "Ki mit tud"-jai kötöttek le. Viszont minden kétséget kizáróan a
TV2-től remek ötlet volt a Megasztárosok fényezése! Ami plussz meglepetés volt, az az, hogy a műsort klippekkel is színesítették, lásd Ruzsa Magdi Aprócska "blúza" :D

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés