hirdetés
hirdetés
hirdetés

Spar - megszűnő és új márkák

A Spar Magyarország további üzleteket nyit City Spar néven. Az eddig Kaiser’s néven futó áruházak viszont már csak két évig használják a márkanevet - írja a Világgazdaság.
hirdetés
A Spar Magyarország 2006 novemberében nyitotta meg első City Spar üzletét, ahol a Spar áruházak többségétől eltérő berendezés és szolgáltatások találhatóak. Az üzlethálózat idén további két-három City Spar boltot akar nyitni Budapesten, országszerte pedig további 15-20, Spar és Interspar név alatt működő szuper- és hipermarket nyílik majd.

A Magyarországon 1994 óta jelen lévő, és a Spar hálózat által a Tengelmann csoporttól 2003-ban megvásárolt Kaiser’s márka logó már csak további két évig, 2009-ig szerepel az üzleteken.

A Kaiser’s brand és logó névhasználati joga ugyanis 2009-ig lejár: addig a Spar üzlethálózat folytatja a Kaiser’s és a Spar üzletek kínálatának összehangolását.
(forrás: Világgazdaság)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés