hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szélesvásznon az RTL Klub

Az RTL Klub augusztus 29-én átáll a hagyományos 4:3-as képarányról 16:9-re. A képaránnyal együtt a műsorstruktúra is változik.

hirdetés

Augusztus végén az RTL Klub átvált a hagyományos képarányról 16:9-re. A műsorstruktúra is változni fog, hamarosan folytatódik a Barátok közt, a Házon kívül és XXI. század című műsora augusztus 30-ától egymás után jelentkezik majd. A csatorna riportműsorai keddenként este 10 órától lesznek láthatóak.

Az őszi-téli műsorstruktúra két meghatározó műsora, a ValóVilág és az X-Faktor is újból képernyőre kerül. Előbbi szeptember 12-től, utóbbi pedig már szeptember 3-án 20 órától látható az RTL Klubon. A VV5 megújult struktúrával és környezettel indul újra, és naponta jelentkezik majd. Az X-Faktor 2011-es szériája most is a válogatókból összeállított, illetve a Tábor és a Mentorok Háza részekkel jelentkezik az élő adásokat megelőzően.

Szeptember első vasárnapján visszatér a Heti Hetes. A saját gyártású műsorok mellett folytatódnak a külföldi sorozatok: a Hazudj, ha tudsz, a Dr. Csont és a Mentalista is új részekkel lesz látható az őszi hónapokban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés