hirdetés
hirdetés

Szép képek és szóviccek a képeslapversenyen

2012-07-23

A Kreatív első alkalommal hirdetett képeslap-versenyt, amelynek témája a Balaton. Megmutatjuk az első körben érkezett nevezéseket.

A Kreatív július elején újabb versenyt indított elaz irodai állatok, a receptverseny, az íróasztalverseny és a Post-it War után képeslapkészítésre buzdítottuk a szakmát. 

Az egyetlen megkötés az volt, hogy a képeslap a balatoni nyaralásról szóljon, és nemcsak egy fotót vártunk, hanem a hátoldalra való szöveges üzenetet is. 

A keszthelyi képet Szamosi László (Szami) fotós küldte, hátoldali üzenet nélkül.

Nagyításért kattintson!

A szabadúszóként dolgozó, és magát csak Zsoltnak nevező pályázónk két fotót is küldött.

Nagyításért kattintson!

Nagyításért kattintson!

Balaton Sail nevű feladótól három képeslap is érkezett. A két kép mellé szöveget is kaptunk.

"Szia Anyu! Minden rendben. Voltunk hajózni, sokat úsztunk, mindenkinek kellett. A kaja jó volt, de senkinek nem kellett. Mindenki leégett, de legalább volt sok víz.
Csókol a Te Petikéd"

Nagyításért kattintson!

"Na az úgy volt, hogy gondoltuk ha már bíícs meg csajok, lemossuk az autót! A Lajos kigurult vele a mólóhoz, mi meg mondtuk, hogy valami ottan nagyon villog - nemám az autó. Erre jött a lohnesz, mindmegette, a Lajos meg csak kapkodta a fejét, hogy világvége?!!"

Nagyításért kattintson!

Bónuszként, üzenet nélkül kaptuk ezt a fotót, "mert annyira giccses". 

Nagyításért kattintson!

Zeisky Ákos ezzel a képeslappal nevezett.

Nagyításért kattintson!

A képeslapok leadási határideje eredetileg július 24-e volt, ezt azonban augusztus 2-ig meghosszabbítottuk. A pályamunkákat a   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre, képeslap tárgymegjelöléssel várjuk. A beérkezett digitális lapok beküldői között két nyertest hirdetünk: az egyik a közönségszavazat nyertese lesz, a másikat szakmai zsűri választja ki. 

A tét nem kicsi, mert mindkét győztes alkotás beküldője egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyer a siófoki Yacht Club Hotelbe, ahol közvetlen vízparti, privát pezsgőfürdővel várják majd a legügyesebb képeslapírókat.

A Kreatív képeslapversenyének támogatója a Yacht Club Hotel Superior Spa & Restaurant!

Molnár Kinga

hirdetés
hirdetés