hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szól a rádió

A kormánypártok médiaszabályozással kapcsolatos elképzeléseinek megfelelően, mint azt már korábban megírtuk, összevonják a közszolgálati médiumokat. A cégek dolgozóival hétfőn délben közlik merre tovább.

hirdetés

Úgy tudjuk, hétfőn 12 órakor vezérigazgatói tájékoztatót tartanak a Magyar Rádióban és a Magyar Televízióban, feltehetően az intézmények összevonásával kapcsolatban.

A cégeket érintő átalakításokkal kapcsolatban több cikk is megjelent a múlt héten:

A Népszabadságban megjelent írással kapcsolatban a Nemzeti Média és Hírközlési Tanács hétfőn már helyreigazítást is kért a laptól, erről bővebben itt.

Jónás Istvánnak a rádió dolgozóihoz írott levele szerint “a közmédiumok működése a 109/2010. (X. 28.) számú országgyűlési határozatban foglaltak alapján jelentősen átalakul. Ennek egyik első lépéseként a közmédiumok vagyonelemeinek meghatározott köre 2011. január 1-jével a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap (Alap) kezelésébe kerül. A vagyon átadásával párhuzamosan – a Munka Törvénykönyvében szereplő ún. munkáltatói jogutódlás jogintézménye alapján – az Magyar Rádió Zrt. jelenlegi munkavállalói többségének 2011. január 1-jével az Alap lesz az új foglalkoztatója.”

Jónás levele szerint “a jogutódlással változatlanok maradnak a munkaszerződések, munkakörülmények, juttatások. Január 1-jén a munkavégzés helye, a munkavégzési folyamatok az eddigi gyakorlatot követik, mindenki ugyanazokat a munkafeladatokat látja el, ugyanazokat a munkavégzéshez szükséges eszközöket használhatja tovább, mint eddig.”

A vezérigazgatói tájékoztatóról Facebookon és Twitteren is folyamatos tájékoztatást ad több érintett dolgozó. Kövessétek az eseményeket velünk együtt!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés