hirdetés
hirdetés

T-Systems - átigazolt Györke Orsolya

2008-01-03
A T-Systems kommunikációs vezetőjeként folytatja pályafutását a T-Online eddigi kommunikációs igazgatója, Györke Orsolya. A T-Online tavalyi cégjogi integrációjával ez az igazgatói poszt megszűnt, a feladatok Liptay Gabriellához, a T-Mobile megbízott kommunikációs igazgatójához kerültek, aki idén már a T-Com és a T-Online lakossági szolgáltatásainak kommunikációját is vezeti.
Györke Orsolya személyében január 1-jétől új kommunikációs vezető dolgozik a Magyar Telekom (MT) vállalati üzletágánál, a T-Systems-nél. A szakember közel 15 éve tevékenykedik kommunikációs területen. Szakmai karrierjét a Porsche Hungarianál kezdte, ahol majdnem tíz évig a Seat márkával foglalkozott. Ezt követően a General Motors közép- és kelet-európai régióközpontjában dolgozott, ahol 2003-óta a GM-Daewoo márka közép-kelet-európai kommunikációs stratégiájának meghatározásért, majd a Chevrolet márka kelet-európai piaci bevezetésért felelt.

Az akkor még Axelero Internet Magyarország néven működő társasághoz 2005. januárjában csatlakozott kommunikációs igazgatóként. Nevéhez olyan projektek fűződnek, mint az Axelero-T-Online márkaváltás kommunikációjának irányítása, az új márka pozicionálása, bevezetése a magyar piacra. Részt vett a T-Home TV magyarországi bevezetésében. Györke Orsolya új pozíciójában a T-Systems kommunikációs vezetőjeként az MT újjá alakult, üzleti ügyfeleknek integrált telekommunikációs és informatikai megoldásokat kínáló üzletágának kommunikációját irányítja. Az MT szervezeti átalakulása után létrejött új pozíció korábban nem létezett, a feladatok egy részét Nagy Tibor vezetésével a kapcsolatmenedzsment osztálya látta el a T-Systems-nél.

A T-Online tavalyi cégjogi integrációjával ez az igazgatói poszt megszűnt, a feladatok Liptay Gabriellához, a T-Mobile megbízott kommunikációs igazgatójához kerültek, aki idén már a T-Com és a T-Online lakossági szolgáltatásainak kommunikációját is vezeti.

Mint arról már beszámoltunk az MT idén új szervezeti struktúrában működik. A társaság nemrég hozta létre a lakossági szolgáltatások üzletágat, amely tartalmazza a mobil és a vezetékes lakossági termékek és márkák - T-Mobile, T-Com, T-Online - teljes körű marketing, értékesítési és ügyfélkapcsolati tevékenységét. A divíziót Winkler János vezérigazgató-helyettes, a Mobil Szolgáltatások üzletág jelenlegi vezetője irányítja. Az üzleti ügyfeleket kiszolgáló T-Systems üzletág vezetésére Papp István vezérigazgató-helyettes kapott megbízást.

Az MT szervezeti átalakításával a tavaly novemberi Kreatív is foglalkozott a Fókusztémában.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés