hirdetés
hirdetés

Távozik Christopher Mattheisen a Telekom éléről

2018-04-24

Mattheisen kezdeményezte a munkaszerződés július elsejei megszüntetését. Megvan az új vezérigazgató. És az új vezérigazgató előző pozícióját betöltő új ember is.

Chris Mattheisen

Christopher Mattheisen 2006 óta a Magyar Telekom vezérigazgatója, most felmondott. A vállalat közleménye szerint maga kezdeményezte a szerződésének felbontását az április 23-i ülésen, a munkaviszonya a vállalattal júliusban szűnik meg.

Utódja Rékasi Tibor, ő tavaly január óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, illetve 2013 óta a T-Systems vezérigazgatója, emellett a társaság leányvállalatának, az IQSYS Zrt-nek az ügyvezető igazgatója.

Rékasi Tibor

Mattheisen vezérigazgatói kinevezése előtt négy évig a vezetékes üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes volt, magyarországi karrierjét 1993-ban a Westel 900 marketing és értékesítési igazgatójaként kezdte. Mostani felmondása után saját vállalkozásaival tervez foglalkozni.

Rékasi korábbi pozícióját (lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes) júliustól Szabó Melinda veszi át. Ő a közelmúltig a Vodafone kis- és középvállalatokért felelős értékesítési és marketing vezetője volt, előtte a Telekomnál dolgozott.   

Puskár Krisztián

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés