hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb felmondások az Indexnél

Felmondott Haszán Zoltán, az Index főszerkesztő-helyettese, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár az Index Video népszerű riporterei és velük együtt három másik kolléga is otthagyja a szerkesztőséget, akikkel már összesen tizen mondtak fel a lapnál Mészáros Zsófi főszerkesztő lemondása óta.

hirdetés

Információink szerint újabb tagjai mondták fel munkaviszonyukat az Index szerkesztőségében az elmúlt napokban, amióta Mészáros Zsófi lemondott főszerkesztői posztjáról és távozik a kiadótól. Bejelentése utána többen döntöttek úgy, hogy követik és felmondanak.

Úgy tudjuk, az Index videó-rovatának népszerű arcai, a Riszpekt Ház alkotói, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár, illetve operatőr kollégájuk Botos Tamás is felmondtak, követve kollégájukat, Ács Dánielt.

Távozik a szerkesztőségből Haszán Zoltán főszerkesztő-helyettes is, így kérdéses, hogy ki illetve kik lesznek Dudás Gergely helyettesei, akit március 6-án kért fel főszerkesztőnek az Indexet kiadó CEMP vezetése. Dudás Gergely azután vállalta el a feladatot, hogy a szerkesztőség bizalmi szavazáson megerősítette őt szándékában. Szintén a napokban mondott fel a politika rovat munkatársa Herczeg Márk, ill. Kerner Zsolt, aki a gazdaság rovatban dolgozott.

Az Index szerkesztőségének több munkatársa azután jelentette be felmondását, hogy korábbi főszerkesztőjük Uj Péter nyíltan beszélt arról a Kreatív Online-nak, hogy új projektbe kezdett. A Kreatív Online megkereste az érintetteket, akik megerősítették, hogy felmondtak, illetve azt is, hogy azért tettek így, mert csatlakoznak Uj Péter formálódó csapatához.

Az újabb felmondásokkal kapcsolatban megkerestük Pusztay András lapigazgatót, aki amellett, hogy szintén megerősítette értesüléseinket, sajnálatát fejezte ki, hogy nem csak kollégáik, de egyben barátaik is távoznak a szerkesztőségből.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés