hirdetés
hirdetés

Tender roma újságírók képzésére

2011-10-17

Fiatal Roma Újságírók Program címmel pályázatot hirdet a külügyminisztérium, amely a képzés lebonyolítását bízza külső cégre. A projektet uniós forrásból finanszírozzák 50 ezer euró értékben. 

A Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma a fiatal roma újságírók számára tervez képzési programot, amelynek lebonyolítására tendert írt ki.

A nyertes projektszervezőnek a közel egyéves programra tíz 18 és 30 év közötti roma újságírót kell kiválasztania, akik EU-s és szakmai – kommunikációs, újságírói – képzésben vesznek majd részt, továbbá szakmai gyakorlatot és publikálási lehetőséget is biztosítanak nekik.

Referenciaként legalább két, fiatal korosztálynak szóló lebonyolított rendezvényt várnak, melyek egyenkénti értéke elérte a kétmillió forintot, vagy legalább 10-10 résztvevővel zajlott.

A pályázat teljesítéséhez szükséges ingyenes dokumentációt a leadás napjáig, november 2-ig lehet beszerezni, az eredményhirdetés – vagy az ajánlatok elbírálásáról szóló összegezés megküldése – várhatóan november 11-én lesz.

A projekt európai uniós forrásból valósul meg, teljes költségvetése eléri a maximum bruttó 50 ezer eurót, melynek a program szakmai részén túl a program promócióját is fedeznie kell.

hirdetés
hirdetés