hirdetés
hirdetés
hirdetés

Terjeszkedik a Mediasales

Budaörsön bővíti hálózatát a Mediasales. A franchise rendszerben működő tanácsadó és értékesítő hálózat tervei között szerepel egy globális hálózat kialakítása.
hirdetés

Új partnerrel bővült a Mediasales franchise-rendszere. Április elsején nyitja meg kapuit a budaörsi iroda, melynek vezetősége márciusban csatlakozott a médiatanácsadó és -értékesítő hálózathoz. A budaörsi franchise terület a Mediasales rendszerhálózat keretein belül lefedi a szentendrei, budaörsi és a pilisi térséget.

A MediaSales a MediaGo Holding tagja, egy független médiatanácsadó szervezet, amely a médiatulajdonosok érdekképviselete által támogatja piacszerzési törekvéseiket, valamint tanácsadással, értékesítéssel segíti a hirdetőket.

A Mediasales közleménye szerint országos, illetve a későbbiekben globális hálózatot kíván kialakítani, ennek érdekében tárgyalások folynak több régióval is partnervállalatok létrehozásáról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés