hirdetés
hirdetés

Többszáz millióért keres kiadót a HM

2008-11-07
Akár 420 millió forintra is rúghat az a megbízás, amit a Honvédelmi Minisztérium (HM) Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató Kht. hirdetett meg a Közbeszerzési Értesítőben. A társaság a gondozásában megjelenő lapok és kiadványok gyártásának szervezésére, szerkesztésére és nyomdai munkálataira keres partnert.

A könyv- és lapkiadók jelentkezését várja a nyílt közbeszerzési eljárást hirdető kht. A szolgáltató az általa megjelenő lapok, folyóiratok, kiadványok, könyvek és egyéb anyagok - képeslap, kártyanaptár, szórólap, plakát, naptár - gyártásának szervezését, szerkesztését, nyomdai előkészítését, valamint nyomdai kivitelezését bízza a tendernyertesre.

A feladatok keretösszege 280 millió forint, amitől a teljesítés során akár plusz ötven százalékkal is eltérhetnek, vagyis a megbízás értéke akár 420 millió forint is lehet.

A minisztériumhoz tartozó társaság az alkalmasság egyik feltételét a jelentkező cég árbevételéhez köti, eszerint a kiadvány szerkesztésből, nyomdai előkészítésből és nyomdai kivitelezésből származó nettó forgalomnak az előző két év átlagában el kell érni a nettó 250 millió forintot.

A pályázóknak érvényes NATO beszállításra alkalmas, katonai AQAP minőségbiztosítási rendszer tanúsítványával, illetve az egyenértékű minőségbiztosítással kell rendelkezni.

A tenderen az összességében legelőnyösebb ajánlat nyer, a legnagyobb súllyal a nyomdai feladatok összesített egységára szerepel, de pont jár a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásáért is.

A részvételi határidő december 19-e, az eredményhirdetés pedig január 8-án tartják.

A hirdetmény azt is közli, hogy ebben a tárgyban legközelebb 2010 szeptemberében hirdetnek eljárást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés