hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új kiadónál a PXb portfóliója

A Dining Guide és a PrintXBudavár Zrt. egyéb saját kiadványainak kiadói jogai 2010 májusától átkerülnek az United Publishers kiadóhoz.
hirdetés

A Dining Guide és a PrintXBudavár Zrt. egyéb saját kiadványainak kiadói jogai 2010 májusától átkerülnek az United Publishers kiadóhoz, mely szintén a cégcsoport keretein belül működik. A jövőben a PrintXBudavár Zrt. megbízás alapján készített nagyvállalati ügyfélmagazinjai és márkamagazinjait pedig a vállalatcsoport másik tagja, a Brand Content kiadó jelenteti meg.

Szintén a kiadóhoz kapcsoldó hír, hogy bővült a Dining Guide Bloggercsomag. Május elejétől a Lila Füge, az Ági főz, a Kicsi Vú, Toma konyha és a Candy’s gasztrobloggerek is csatlakoztak a Dining Guide Bloggercsomaghoz.

A Dining Guide Bloggercsomag jelentős bővülés után a Chili&Vanília, a Malackaraj, a Fűszer és Lélek, a Dolce Vita, a Gabojsza konyhája, a Limara Péksége, a Lila Füge, az Ági főz és a Kicsi Vú, Toma konyha, Candy’s gasztroblogok, valamint a kiadó tulajdonában lévő diningguide.hu étteremkereső és gasztroportált is tartalmazza.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés