hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új vezetők a Neo FM élén

A rádiós piacon eddig ismeretlen Németh Tibor, valamint az adó korábbi hírigazgatója, Berényi Attila és Mezei László jogász került a Neo FM üzemeltetőjének új vezetésébe. A rádió korábbi ügyvezetője, Földes Ádám július 17-én távozott a cégtől, miután az új tulajdonoshoz került.

hirdetés

A tulajdonosváltással új vezetők kerültek a Neo FM élére. A rádiót üzemeltető FM1 Zrt. vezérigazgatója Németh Tibor üzletember lett, aki a tulajdonos képviseletében a cég ügyeit felügyeli, valamint ő gyakorolja a munkáltatói jogokat.

A rádió szakmai irányításáért Berényi Attila - a rádió korábbi hírigazgatója - mint vezérigazgató-helyettes felelős a továbbiakban. Berényi húsz éve, Szegeden kezdte rádiós pályafutását. Hírszerkesztő-műsorvezetőként dolgozott a Danubius Rádióban, majd a Sláger Rádió hírigazgatójaként tevékenykedett, később a Juventus Rádiónál végezte ugyanezt a munkát. A rádiós szakember majdnem egy éve dolgozik a Neo FM hírigazgatójaként, nevéhez fűződik a rádió hírstruktúrájának teljes megújítása. Az új menedzsment harmadik tagja dr. Mezei László, hozzá a rádió jogi ügyei tartoznak.

A rádió korábbi vezetője, Földes Ádám július 17-én mondott le, a tulajdonosváltás bejelentése után.

Mint arról korábban hírt adtunk, a csődeljárás alatt álló rádió új tulajdonoshoz került, miután az, anyagi nehézségekre hivatkozva rendre nem fizette meg a Médiatanácsnak a hatósági szerződés szerint esedékes műsorszolgáltatási díjat, ami után a Hatóság felmondta a rádió szerződését. A Médiatanács lépését a Neo FM jogellenesnek tartja, az ügy a bíróságon folytatódik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés