hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum

Ujj Mészáros Károly - elkészült a filmmel

A Studio Drum elnevezésű rendezői workshopon és versenyen Ujj Mészáros Károly is részt vesz. A hat rendező feladata, hogy összesen 12 óra alatt egy-egy egyperces filmet készítsenek ugyanabban a témában. A film elkészítésről Ujj Mészáros Károly beszélt a Kreatív Online-nak.
hirdetés
Az idei Studio Drumon a „Ne higgy a látszatnak!” témában készültek el a filmek. A finn, osztrák, török, szlovén, szerb és magyar rendezők ugyanazzal a stábbal dolgoztak: egy szlovén operatőrrel és vágóval, valamint két színésszel. A forgatásra és utómunkákra hat-hat óra állt rendelkezésre.

Ujj Mészáros Károly egyperces New Love című filmje egy szerelmi történetet mesél el, amelyben egy nő, egy férfi és annak ikertestvére szerepel. A magyar szakember elmondása szerint azért választotta ezt a felosztást, mert végignézve az elmúlt évek Studio Drum munkáit, senki sem élt még azzal, hogy a két színész becsempész egy „harmadikat”.

A rendező elmondta, hogy feszített tempóban zajlott a forgatás, mert a hatórás felvétel nagyrésze kültéri helyszínen zajlott és figyelembe kellett venni, hogy a történet nappal játszódik.

A hat filmet október 19-én délelőtt mutatják be, az eredmény a gálán derül ki.

A Golden Drum magyarországi képviselői, a Carbon Group és a Próbakő Kommunikáció szakmai referenciái alapján ajánlotta Ujj Mészáros Károlyt a versenyre.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés