hirdetés
hirdetés

Varga Zoltán-interjú és ellenzéki kampánycsapatok az októberi Kreatívban

2017-10-19

A Central Médiacsoport vezérével főként a lengyel terjeszkedési tervekről és a 24.hu-ról beszélünk a friss lapszámban. Plusz ellenzék, AI és sales, új spektrumos sorozat!

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója a Kreatív csütörtökön megjelent októberi számának címlapalanya. A vállalatcsoport fejével a lengyelországi terjeszkedési tervekről, az egyre erősödő 24.hu-ról, a magyar piaci környezetről és új belvárosi rendezvényes-divatos-gasztrós beruházásairól beszélgettünk.

Hogy a nemrég megvásárolt Nosalty-t elhelyezzük az online gasztrooldalak közegében, erről a szektorról külön is készítettünk egy összeállítást.

Fókusztémánkban az öt legnagyobb ellenzéki párt kampánycsapatával és -stratégiájával ismerkedünk: az MSZP-ével, a DK-éval, a Jobbikéval, a Momentuméval és az LMP-ével. Részletes előzetes itt!

Holnap rovatunkban arról írunk, hogyan használják már ma világcégek a mesterséges intelligenciát az értékesítésben, a Perspektívában Ázsia legnagyobb reklámfesztiválját mutatjuk be, ahova voltunk olyan kedvesek, és áldozatkészen elfáradtunk. Nádori Péter a Russia Today és a Sputnik jelentette veszélyről ír, Szabó Stein Imre egy osztrák prézlireklám kapcsán trippel.

A szép dolgok között Moravszki Kata Brute nevű ruhakollekciója mutatkozik be, a legendás újságírók között Tom Wolfe. Havi reklámügynökségünk az Artificial Group, pr-cégünk a Well PR.

Beszélgetünk Mentes Endrével és Radnai Péterrel, a Spektrum jövő héten induló új tabu-sorozatának készítőivel, Turai Balázs animációsfilm-rendezővel és Szelei Szabolccsal, a többek között a LinkedInt és a Twittert értékesítő Httpool globális marketingvezetőjével. A lapot az ex-újságíró Hagara-Nagy Nóra kikelthető bonbonjai zárják.


Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben találsz Kreatívot

A magazin nyár óta 1290 forint, ezért már jó sok újságosnál megtalálod. Ha egyik sincs közel és megrendelnéd postán, vagy előfizetnél magadnak vagy a cégednek, itt tudod megtenni!

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Pál Zsombor
főszerkesztő

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés