hirdetés
hirdetés

Viasat - társcsatornát kap a Viasat3

2007-09-27
TV6 néven új csatornát indít jövőre a Viasat cégcsoport Magyarországon. A skandináv országokban és a balti államokban már korábban bevezetett márka széleskörű, általános szórakoztató tartalommal várja az elsősorban férfi nézőket.
Az elsősorban tizennyolc év feletti, férfi nézőket megcélzó csatornán - a Viasat3-hoz hasonlóan - sorozatok és filmek adják a műsorstruktúra gerincét, de animációs és felnőtteknek szóló műsorokat is láthatnak majd a nézők. A TV6-on lesz látható az élő sportközvetítések - UEFA Bajnokok Ligája, Kézilabda Bajnokok Ligája - egy része is.

A TV6 név és a hozzá kapcsolódó arculat már több olyan országban ismert, ahol jelen van a Viasat, így például Litvániában és Svédországban, ahol tíz százalékos kereskedelmi közönségarány felett teljesít a csatorna.

A TV6 a Viasat 3 társcsatornájaként fog működni, kábelhálózatokon és DTH-n keresztül lesz elérhető. A csatorna 2008 elején indul, pontos dátum egyelőre még nincs. A TV6 bevezetését kampány is támogatja majd, de ennek részletei is csak később lesznek publikusak.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés