hirdetés
hirdetés

Világító festékes póló lett a befutó

2010-07-14

180 pólóterv érkezett a Wamp és a Sziget közös dizájnpályázatára. Az első helyezett munka Papp Zsolté lett, aki világító festékkel szitázott fesztiválpólóval pályázott.

Eredményt hirdettek a Wamp és a Sziget közös dizájnpályázatán, ahol újragondolt fesztiválpólókat és a Sziget kulttárgyát tervezhették meg az érdeklődők. A június 28-i határidőre 180 alkotás érkezett be, ezek közül választották ki azt a pólótervet, ami limitáltan kapható lesz a Sziget alatt. 

A zsűri Papp Zsolt világító festékkel szitázott pólótervét hozta ki nyertesnek, az anyag mintáján a műanyag repülőgépmakettek kipattintható elemeihez hasonlóan a Sziget kulcs-ikonjai szerepelnek, amilyen például a sátor, a dugóhúzó, a békejel és a gitár. A zsűri összesen öt tervet díjazott, melyek alkotói egy-egy kétszemélyes VIP Sziget Hetijegyet kaptak.

Papp Zsolt mellett díjazott lett Bese Örs Petikirályos rojalista munkája, Lakó – Redaster – Ákos legómanusai, Adamik Anna a Sziget főbejáratát ábrázoló terve, illetve Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka munkája is.

Mosshammer Kinga a Wamp kreatívigazgatója megnyitja a díjátadó eseményt
Mosshammer Kinga a Wamp kreatívigazgatója megnyitja a díjátadó eseményt

A Szigeten nemcsak a zsűri fődíjasának pólóját lehet majd kapni, hanem a közönség kedvencét is. A Wamp Facebook oldalán tíz tervre július 11-ig lehetett szavazni: a 643 kattintással Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka fekete alapon szürkével nyomott terve lett a befutó, melynek elején egy stilizált zippzár alól ömlenek ki a fesztivállétre jellemző ikonikus piktorgrammok, hátán pedig egy csuklya és egy zsebecske mellett tűnik fel a Fesztivál logója.

A zsűri által legjobbnak ítélt tervek között, a Sziget Kult tárgya kategóriában díjat nyert Kerényi Kinga és Kocsis Ágnes PET palackból készített napellenzője, Rainer Micsinyei Zsófia kartonból hajtogatott lyukkamerája, Lakó – Redaster – Ákos Sziget térkép-formájú golyózsonglőr játéka, Bilau Dea 4 sör kényelmes szállítására alkalmas pohártartó terve illetve Papp Zsolt rágógyűjtő hajtogatós doboza is.
 
A zsűri

  • Lobenwein Norbert, a Volt főszervezője
  • Péterfy Bori, énekesnő, színész
  • Geszti Péter, reklámszakember
  • Mosshammer Kinga, a Wamp kreatívigazgatója
  • Horváth Cecília, az Elle Dekor főszerkesztője
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés