hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vodafone - a vízilabdázókat támogatja

Hamarosan Kásás Tamás vízilabdázó tűnik fel a Vodafone reklámokban, miután egyéni szponzorációs szerződést írtak alá a sportolóval. A mobiltársaság a Magyar Vízilabda Szövetséget (MVLSZ) is támogatja.
hirdetés
Szponzorációs szerződést írt alá a Vodafone, és kiemelten támogatja Kásás Tamás vízilabdázót. A mobiltársaság az utánpótlás-nevelésben, illetve a magyar férfi és női válogatott olimpiai felkészülésében nyújt segítséget.

A Vodafone névadó szponzora lesz a férfi Magyar Kupának, a 2008 februárjában négy nemzeti válogatott részvételével megrendezendő női nemzetközi tornának, és a Sulipóló-sorozatnak.

A mobiltársaság hosszú távú szerepet vállal a vízilabdasportban a most aláírt szerződéssel, a szövetség mellett pedig kiemelten támogatták Kásás Tamást vízilabdázót, aki hamarosan feltűnik a Vodafone-reklámokban.

A társaság a futballsport támogatója is, mint arról korábban beszámoltunk a vállalat tavasszal három évre szóló kizárólagos szerződést kötött az UEFA-szuperkupa és a viadal döntőinek szponzorálásáról.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés