hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - terjeszkedik

2006-05-09
A Weber Shandwick pr-ügynökség tíz új irodát nyitott Közép- Kelet Európában, hogy nemzetközi ügyfeleinek lefedettséget biztosítson a régióban.

A Weber Shandwick nemzetközi kommunikációs tanácsadó cég a régió tíz országában nyitott irodát. A bővülés a Weber Shandwick és a McCann World Group régióban jelen lévő cégeinek együttműködése révén jött létre. Ezzel a cég a régió 12 országában, Európában összesen 34 országban, világszerte pedig 72 országban van jelen.

A nemzetközi kommunikációs tanácsadó cég a bővítéssel a régióban nemzetközi ügyfeleinek szeretne teljes lefedettséget biztosítani. Az ügynökség célja, hogy a helyi ügyfeleik számára a világ vezető kommunikációs hálózata váljon elérhetővé. „Irodáink ezentúl rendszeresen megosztják egymással helyi, illetve iparági tapasztalataikat - nyilatkozta Harris Diamond, a Weber Shandwick vezérigazgatója.

A Weber Shandwick budapesti irodája már korábban is szerzett tapasztalatokat a régión belüli koordinációban, hiszen 2004 például a Goodyear régiós kommunikációs feladataira kapott megbízást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés