hirdetés
hirdetés

West Balkán, social media, Barcelona

2011-03-09

A tavalyi év után ismét megrendezi szakmai napját a MARESZ. Az eseményen a szakmát érintő változatos témákról esik majd szó. Külföldi előadó is lesz.

Március 29-én a budapesti Danubius Hotel Heliában rendezi meg a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MARESZ) 2011-es, a tavalyi után második szakmai konferenciáját. A MARESZ Nap névre keresztelt eseményen délelőtt 10-től késő délutánig tartó előadásokon és pódiumbeszélgetéseken vitatják meg a szakmát érdeklő különböző témákat.

A teljesség igénye nélkül: szó lesz a közösségi média és a rendezvények kapcsolatáról, a biztonságos rendezvényszervezésről a West Balkán tragédia kapcsán, az állami szerepvállalásról a rendezvényszervezésben, a környezettudatos rendezvényszervezésről és a rendezvények 2011-es adózási és ÁFA-változásairól. Az előadók között szerepel Ayri Garrigosa, a Barcelona Convention Bureau vezetője, aki arról fog beszélni, hogy hogyan lehet egy várost vonzóvá tenni a MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) piacon. Az eseményen adja át a MARESZ-díjat Ganczer Gábor, a szövetség elnöke.

A szövetség egyik legfontosabb célkitűzése az eseménnyel, hogy fórumot biztosítson a vélemények, kérdések, javaslatok számára. Ezt mind az előadók – előadásuk keretében és a későbbi beszélgetés során –, mind a hallgatóság tagjai megtehetik, hiszen mindenkinek módja nyílik interaktív módon bekapcsolódni a programba, mely részletesen is olvasható a szövetség honlapján.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés