hirdetés
hirdetés
hirdetés

A bukott angyal

Az Unicum reklámfilmforgatása

A Berlin fölött az ég című film fősorát idézi a Zwack legújabb szpotja, amelyben ezúttal egy angyali lány potytyan le a mennyek országából. Csupán egy bűne van: ivott a tiltott italból.
hirdetés
A korábbi Zwack-filmekben a cég a kulturált italfogyasztás melletti elkötelezettségét különleges látványvilágban megfogalmazott, váratlan fordulatokkal fűszerezett, új szemléletű filmekben fejezte ki. Egyfajta misztériumjáték-képet mutat a Zwack „bukott angyal” szpotja is. A rövid történetben az angyali lány az égi létet a földire váltja fel egy tiltott ital miatt. Pontosabban inkább felváltatják vele, és miután kidobják a Paradicsomból, utánavágják a bűnbeesés tárgyát is.

A csábításnak és a kísértésnek ellenállni képtelen nő jelképe a kedvesen rakoncátlan, csintalan puttók világával keveredik. Az angyali teremtés egy kis duzzogás után hamar feltalálja magát a Földön.

A 15-20 snittből álló film helyszínéül olyan belvárosi utcarészletet választottak az alkotók, amely nemcsak budapesti, hanem világvárosi hangulatot is tükröz. Az esővel feláztatott, sejtelmes atmoszféra megteremtése a Terminátor című film nyitóképeit is idézhetné, ha ezúttal nem egy csábító, ártatlan angyalról lenne szó. A filmes eszközökkel, megvilágítással és köddel misztikussá varázsolt éjszakai világban a modell mosolyogva tűrte mezítláb a nulla fokot a vizes aszfalton. A casting során kétség nem férhetett hozzá, hogy a Franciaországban élő, rövid ideig Magyarországon tartózkodó, különleges és angyali szépségű modell kapja a szerepet.

A lány becsapódásának, majd perlekedésének jelenetét követi az Unicum megérkezése. A meteorszerű becsapódás natúr forgatott anyagát számítógépes trükkökkel egészítették ki, de egyébként a film igyekszik kerülni a trükköket. A nagy látószögű kamerával felvett jeleneteket közeli snittekkel és vágóképekkel tették izgalmassá. A film érdekes komponálással és képi elemekkel jeleníti meg egy földi lét születésének pillanatait.

A filmkockákon egy hirtelen helyszíni ötlettől vezérelve helyet kapott egy kötelező haladási irányt mutató közlekedési tábla is, amely az érkezés irányára tesz finom utalást. A totálok egyik fő fényforrását magasan az utca és a házak fölé emelt darun helyezték el, a világítás sejtelmes fénnyel szórta be a forgatás helyszínét.

A film színvilágát az éjszaka jelképei alkotják. A lány ezüstös, kékes-fekete megjelenését a fiú zöldes, pirosas színvilága egészíti ki, ami az Unicum brand színvilágával is rokonítható.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés